Pogrebna vozila

Slobodno možemo reći da smo u čitavoj našoj ponudi, najviše ponosni na usluge transporta umrlih koje nudimo. Posle toliko godina iskustva i stotina hiljada pređenih kilometara, još uvek iza sebe nemamo neprijatnih situacija, niti problema kojih nismo mogli u hodu rešiti. Redovno servisiramo i održavamo svoja vozila, a pre svakog većeg puta prolaze kroz posebnu kontrolu.

Vozila ispunjavaju sve standarde i posebne potrebe koje pogrebna vozila imaju. Opremljena su i konstruisana tako, da sigurno i sa lakoćom prelazite velike relacije po svim vremenskim uslovima, bez obzira da li je vozilo prazno ili ne.

Pogrebno vozilo marke Mercedes

Specijalno vozilo posebno prilagođeno i konstruisano za potrebe pogrebnih usluga, klimatizovano i predviđeno za prevoz pokojnika na velikim relacijama. Redovno servisirano i testirano u svim mogućim situacijama, koje smo mogli unapred predvideti. U savršenom je stanju, a o kvalitetu mercedesovih vozila mislimo da je suvišno pričati

Pogrebno vozilo marke Volkswagen

Specijalno pogrebno vozilo konstruisano za prevoz pokojnika, klimatizovano i predviđeno za savlađivanje velikih relacija. Servisirano, testirano i opremljeno tako, da sa lakoćom odgovora izazovima na putu. Nemački kvalitet, spojen sa posebnom pažnjom i brigom o našim vozila, garantuju dolazak na vreme i bezbedno putovanje.

Pogrebno vozilo marke Mercedes

Specijalno vozilo posebno prilagođeno i konstruisano za potrebe pogrebnih usluga, klimatizovano i predviđeno za prevoz pokojnika na velikim relacijama. Nemački kvalitet, spojen sa posebnom pažnjom i brigom o našim vozila, garantuju dolazak na vreme i bezbedno putovanje.